Hoppa till innehåll

Skuggornas hus

Skuggornas hus är en svensk miniserie på totalt 235 min. Det handlar om en skolklass som åker till ett gammalt hus på Gotland, som har ett alldeles särskilt mottagande för dem. Det är en skräckserie som lyckas måla upp en mysrysig stämning, men som inte når ända fram vad gäller att sedan förklara allt som sker. Sambanden är helt enkelt lite för luddiga för att det ska bli riktigt snyggt.

FilminfoIMDB: Skuggornas hus
Regissör: Mikael Håfström
År: 1996
Omdöme (1-5): 3
Publicerat iFilm

En kommentar

  1. Ika Ika

    Läste om den här på Filmtipset, och insåg att det måste röra sig om en filmatisering av Bjarne Reuters bok 7A. Läste den i högstadiet, och tyckte att den var lite äcklig – kanske på grund av sjösjukan?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *