Mycket att tänka på…

Det har varit mycket att tänka på här på sistone… blev nästan lite chockad när jag insåg att jag inte skrivit här på en vecka!

Exjobbsrapporten har fått åtskilliga arbetstimmar och jag har passat på att skaffa lite koll på LaTeX via smidiga Kile. Det blev så, efter att jag suttit och bråkat med ett trilskande Open Office lite för länge…

I tisdags var jag och fikade med Julia på Condeco och testade deras veganska muffin som var god men ganska kletig och degig…

Inget barn kom och ringde på utstyrd till häxa på skärtorsdagen och tur var väl det eftersom vi inte hade haft något att ge dem. På Halloween kommer de nog, det är ju tydligen viktigare nuförtiden…

Vi hade en väldigt mysig påskafton igår med löjligt god mat, särskilt förrätten som var smördegsknyten med svampstuvning… mmm! Vi gjorde även “potatisgratäng” i stekpanna, det blev också gott, fast vi hade lyckats övermarinera våra sojafiléer så det gick åt väldigt mycket potatis till varje tugga. :)

Vi har också lyxat till det med att hyra film från videobutiken nere vid Galileis, trots att vi redan betalar Lovefilm för att skicka film till oss… ganska kul att se fodralen för en gångs skull, faktiskt!

Och på tisdag respektive onsdag kommer mycket efterlängtade lönepengar. Det mesta försvinner alldeles direkt, med tanke på att vi t.ex. maxat vår Hemköpskortskredit :), men jag tänkte ha råd att köpa lite kläder inför nya jobbet i alla fall.

För det är ju bara en vecka kvar nu tills jag börjar jobba… spännande!

2 kommentarer

  1. Jag undrade just om min rss-läsare börjat krångla eller var du blivit av!
    Nedräkning nu då tills jobbstarten!

    Svara

  2. Men hemma i Uddevalla kommer alltid påskkärringarna och påskgubbarna på påskaftons förmiddag! Vi “fick” fyra stycken och hade tydligen missat två eftersom vi inte var hemma då.

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *