The Night Listener

Robin Williams spelar den bekymmerstyngde radioprataren Gabriel Noone som får ett bokmanuskript skrivet av den aidssjuke tonårspojken Pete. Pojken har varit med om fruktansvärda övergrepp, men nu blivit omhändertagen av socialarbetaren Donna (Toni Collette). Gabriel och pojken börjar prata i telefon och det uppstår en speciell relation dem emellan. Men någonting verkar skumt och Gabriel bestämmer sig för att han måste se pojken med egna ögon innan han kan tro på hans berättelse.

Det är en intressant historia och Williams och Collette gör bra ifrån sig, men filmen saknar möjligtvis det där lilla extra – den lunkar liksom på i sakta mak utan några större höjdpunkter, så jag kan inte låta bli att tänka att berättelsen inte riktigt gjorts rättvisa.

FilminfoIMDB: The Night Listener
Regissör: Patrick Stettner
År: 2006
Omdöme (1-5): 3
Relaterade inlägg:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *