Hoppa till innehåll

Konsult på Acando

Nu har jag jobbat två dagar på Acando. Jag är konsult inom systemutveckling i Java på avdelningen TMD – Tailormade Development. Hittills har jag mest suttit och bekantat mig med saker på min dator – intranätet, tidrapportering och sånt.

Jag skriver mer sen, för nu är jag så trött… men allt verkar bra, det är avslappnad stämning med trevliga människor och nästa vecka ska jag gå ett introduktionsprogram och lära mig mer om företaget och konsultlivet.

3 kommentarer

  1. Lisa Lisa

    Hoppas du kommer att trivas kalas!

  2. Det låter som ett bra och trivsamt jobb! Jag har jobbat drygt tre veckor på mitt nya och trivs som fisken i vattnen :-)

  3. Elisabeth Elisabeth

    Härligt att det verkar bra. :)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *