Testinlägg från jobbmobilen

Min nya jobbmobil är, inte helt oväntat, väldigt mycket bättre på att visa webbsidor än min egen telefon. Det är häftigt. Dessutom är den supersynkad helt automagiskt med mitt jobb-Outlook. Jag blev alldeles förvånad idag när telefonen började pipa för att jag ställt in en påminnelse i datorns kalender.

Det är lite ovant att skriva på telefonen eftersom den har ett fullt QWERTY-tangentbord – givetvis har jag fixat Svorak på jobblaptopen, så det blir synd om den som roffar åt sig den och ska skriva något…

Hittills verkar mobilbloggandet funka riktigt bra.

2 kommentarer

  1. Men vilken telefon blev det?? Är nyfiken eftersom jag har börjat fundera över vilken telefon jag skulle kunna köpa.

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *