Allt jag skulle vilja göra

Det finns så mycket som jag egentligen skulle vilja göra. Men jag har så gott som noll energi just nu och den lilla som finns går åt till jobb och exjobb.

Jag vill vara ute i vårvädret och fota alla fina fåglar. Jag såg en jättefin hackspett på riktigt nära håll på väg hem en dag. Och skatorna är alltid så roliga! Har ni tänkt på att de har en massa märkliga läten för sig, som laserpistoler eller rymdskepp i dåliga science fiction-filmer ungefär…

Jag har köpt fotoleksaker som jag skulle vilja testa, men jag har knappt hunnit/orkat peta på dem.

Jag vill skriva, men nu får jag bara skriva exjobbsrapport. Och det går så långsamt framåt… men nu börjar det arta sig någorlunda och jag skickar nog in en ny version till examinatorn imorgon.

Jag behöver gå på stan och uträtta ärenden, men det är ju jättelite tid över efter jobbet varje dag och ännu mindre energi.

Jag vill baka och laga rolig mat, men samtidigt har jag varken tid eller lust.

Jag skulle vilja träffa vänner, men det börjar bli länge sen nu…

Jag orkar just ingenting. Men nu ska jag sluta klaga och gå och lägga mig i stället.

5 kommentarer

  1. Mm.. ibland undrar man hur mkt energi jobbet ska få ta av en egentligen? Jag orkar inte heller hälften av det jag skulle vilja orka…Det kanske blir bättre med tiden?

    Svara

  2. Men man måste ju jobba och sen orkar allt annat. jag är helt slut när jag kommer hem o då ska det lagas mat o vissa dagar ska man tvätta o ibland orka åka till en kompis efter jobbet o undvika att somna i soffan med tekoppen….
    vi kanske är vårtrötta? borde man inte bli vårpigg, nu när den jävla våren äntligen kommit?

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *