Projektor! Och PS3 på köpet!

Igår köpte vi en projektor! Allt funkade hyfsat bra hyfsat enkelt och vi invigningssåg Harry Potter and the Order of the Phoenix en sisådär två meter bred på vår vägg.

Vi hade riktig tur; vi hade bestämt oss för en projektor och lagom tills vi kunde köpa den såldes den med ett erbjudande att få en PS3 på köpet! Och en sån vill vi ju gärna ha – nästan allra mest för att den spelar Blu-ray. Tyvärr kommer det att dröja ett antal veckor innan vi får den, så tills vidare kan vi bara titta på dvd och det via Jonas våldsamt surrande dator. Men det är tillräckligt bra för oss som är vana vid att se film på min pyttelilla, mörka och fläckiga datorskärm.

Givetvis kommer vi att vilja köpa mer prylar… det blev ännu mer uppenbart hur kass vår ljudanläggning är nu när vi fick bättre bild. Det får dock vänta lite, lönen är ju trots allt inte oändlig… Sen måste vi rigga nån schysst upphängning eller hylla för grejorna. Kanske ordna en duk, vår vägg är trots allt gråspräcklig med lite skönhetsfläckar – men den duger jättebra tills vidare.

Det var häftigt att se Potter-filmen och vi såg saker och kunde till och med läsa eftertexterna. :) Vi får väl tweaka inställningarna lite framöver, men det funkade verkligen tillräckligt bra i stort sett out of the box.

Ikväll blir det valborgsfirande med Björn och Linnéa. Vad vi ska göra? Äta middag och se film, såklart. :)

En kommentar

  1. Jag får kolla om jag kan hitta något sätt att styra fläkthastigheten till datorn. Det borde gå att lugna ner den lite, och inte köra på max hela tiden.

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *