Valborg

Skönt med en lite lättsam vecka! I onsdags jobbade jag halvdag och på kvällen kom Linnéa och Björn över på valborgsmiddag. Vi såg Syriana på väggen med projektorn och hittade en liten valborgsbrasa på youtube också. :)

Igår var vi alldeles lediga och tillbringade större delen av dagen med att se film. Det är härligt med projektor! Nu har vi dessutom listat ut hur vi ska göra för att slippa se extra utdraget widescreen-format, så nu är det ännu bättre…

Idag är det ju klämdag, men mitt avtal ger mig inte ledigt på klämdagar och jag har heller ingen timbank att ta av. Jag hade ju kunnat ta semester, förstås, men i stället jobbar jag hemifrån! Skönt! Jättelyxigt att kunna gå upp en timme senare och ändå börja som vanligt. Det hade nog känts ganska ödsligt att sitta på kontoret idag också, det lär inte vara så mycket folk där på klämdagar. Så nu sitter jag här vid köksbordet och pluggar Java.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.