Leksaker!

Vi behövde inte vänta mer än ett par veckor på vår på-köpet-PS3:a! Vi har haft den ett tag nu, men jag har varit lite dålig på att uppdatera här på sistone…

Hur som helst, det är jättehärligt att se film med PS3 och projektor! Tyvärr har vi inte testat Blu-ray ännu, eftersom Lovefilm vägrar skicka dem vi önskat till oss… vi har för övrigt sagt upp Lovefilm och ska testa CDON i stället när perioden tagit slut. De har mer Blu-ray och vi får hoppas att de även kan tänka sig att skicka dem…

Vi har köpt lite begagnade spel också – det intressantaste fick jag med posten igår från en säljare på Tradera: The Elder Scrolls IV – Oblivion! Jag har ju spelat 3:an Morrowind på PC för länge sedan och ser fram emot att få utforska en mastodontvärld i ännu snyggare format. Har knappt hunnit testa än, man skulle ju vilja ta lite semester nu egentligen… På ett sätt är det dumt att bege sig in i ett evighetsspel av den här typen, men jag måste bara testa lite… :)

Vi har även spelat Uncharted, som bitvis är rätt mysigt – utforska djungler och förfallna tempel och så. Men det är ganska mycket långtråkigt pangpang och ganska lite story. Jag vill helst ha spel med mycket story! Interaktiv film, allra helst! Såna man spelar igenom och blir färdig med. Jonas har även ett hockeyspel, men det är jag totalt ointresserad av.

Och så har vi laddat ner och testat en del demos från Playstation Network, såklart. Inget som egentligen lockade mig särskilt mycket, dock – ja, det skulle väl vara Lemmings i så fall. :)

5 kommentarer

 1. Åh, mocklis dig som har Lemmings! Det skulle jag med vilja ha, men jag vet inte om det finns till kexbox. Däremot har jag Zuma, det ulitamata spelet. (Förutom tetris).

  Svara

 2. Hola, jag är inte insatt i tevespelandets värld men skulle inte tacka nej till ett ps3! Då kanske jag skulle bli lite mer intresserad :P

  Ville mest bara säga hej o meddela att jag är i Götet denna vecka =)
  Hör av dig om du har tid att ses efter jobbet nån dag!
  Kram

  Svara

 3. Jag vill också ha en ps3 och Oblivion. :) Spelade det ett tag på min laptop. Dock var det lite för trögt på den.

  Svara

 4. Du gillade inte badankorna alltså? ;) Jag skrattade genom nästan hela …

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.