Hoppa till innehåll

Java-plugg på jobbet

Jag sitter ju och pluggar till SCJP – Sun Certified Java Programmer på jobbet. Har ett program som heter Whizlabs (hjälpsamt men med många irriterande brister…) till min hjälp, se screenshot (klicka för större):

Whizlabs

Nu har det stått “Pass” på alla delområden ett tag och det känns ju i alla fall bra. Dock vill jag upp i lite högre procenttal på allt och lite fler besvarade frågor inom vissa områden. Anledningen att jag har gjort så hemskt många testfrågor inom API Contents och Collections/Generics är att de var mina i särklass sämsta områden när jag började testa mig, så jag har hårdsatsat på de delarna.

Godkänt är 65% och det skulle kännas bra att ligga mellan 75-100% för alla områden när jag anmäler mig till provet.

Julia har redan klarat provet och fått ett fint diplom, jag hoppas att jag också gör det inom en överskådlig framtid.

En kommentar

  1. Julia Julia

    Det är klart att du gör! Vad duktig du är på Concurrency! Där tycker jag alltid att de krånglar till det.. och collections förstås.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *