Test med försättslins

Test med försättslins

Jag har köpt ett set med fyra försättslinser och testade här en av dem, den som hette ”macro”. Tyvärr testade jag i buskar i blåst, så spindlarna vajade ur fokus hela tiden och resultatet blev inget vidare… man borde förstås haft stillastående motiv och stativ!

3 kommentarer

  1. Ah! Det blev försättslinser till sist! Mitt kameraobjektiv är lite väl ljussvagt så jag använder blixt (och ibland ”sportläget” om motivet rör sig) – det nrukar fungera bra… Fast att makrofota humlor var inte lätt…

    Svara

  2. …och så glömde jag förstås säga att dina bilder var jättefina! Spindeln ser rätt trivsam ut, trots att jag faktiskt inte gillar dem!

    Svara

  3. Halloj! :) Jag skulle hemskt gärna vilja läsa om din graviditet. Sånt är alltid skoj. Ett stort grattis. Kram.

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *