Hoppa till innehåll

Jonas 29-årsdag!

Igår fyllde Jonas 29 år! Det var ju en vanlig arbetsdag för oss båda, så jag hade bara paxat kvällen för att fira honom. Men jag hade beställt blommor för leverans till hans jobb också!

Till middag blev det schnitzlar (en sort av vete och soja som vi inte testat, de var riktigt bra!), pommes frites, ärtor och tzatziki. Egentligen skulle det ha blivit klyftpotatis, men jag råkade ut för att ha lite för mycket förberedelser på en gång… så vi fick erfara att brandlarmet fungerade. :( Jonas fick springa iväg och köpa pommes medan jag fixade resten… inte riktigt vad jag tänkt mig med min fina överraskningsmiddag, menmen. Det var gott ändå och vi blev löjligt mätta! Fick vänta en stund med efterrätten och hade bland annat presentutdelning däremellan.

Han fick spelet Betrayal at House on the Hill, en tidningsprenumeration (han får välja vilken han vill ha själv, i paketet fanns några förslag i form av lösnummer av Cap&Design, Språktidningen, Allt om film, Filter och Misstänkt), en pappabok och en utflykt på lördag: Nya Älvsborgs fästning med dramatiserad rundvandring, sen kanske det blir restaurang och bio eller vad vi känner passar. Och på söndag ska vi testa spelet med Linnéa och Björn, plus deras spel Puerto Rico.

Efterrätten var en tårta med jordgubbsmousse på chokladbotten. Jag hann bli ganska nervös för om moussen skulle stelna eller inte, men den blev bra!

3 kommentarer

  1. Jonas Jonas

    Det var en jättetrevlig födelsedag! Blommor på jobbet var en glad överraskning, och maten var riktigt god. Jag ser fram emot helgen.

  2. Tårta med jordgubbsmousse på chokladbotten låter smaskigt. Och givetvis en lysande idé med prenumeration. Mejla mej om valet faller på Språktidningen, så ska jag ordna särskild födelsedagsrabatt :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *