The Sisterhood of the Traveling Pants

Oj! Jag trodde att det här skulle vara en ytlig skräpfilm om irriterande high school kids, men faktum är att den hade oväntat mycket djup och bra skådespelare (America Ferrera var ju jättebra! Jag fattade inte förrän efteråt att det är ”Ugly Betty”, men så har jag inte heller sett något avsnitt av den serien). Man följer några tonårstjejer som alla har mer eller mindre vanliga tonårsproblem. Oväntat bra och gripande tonårsfilm! Bitvis lite sliskigt, men det funkar.

FilminfoIMDB: The Sisterhood of the Traveling Pants
Regissör: Ken Kwapis
År: 2005
Omdöme (1-5): 4

2 reaktioner på ”The Sisterhood of the Traveling Pants”

  1. Jag tvekade inför den också – men min bror, som jobbar som lärare för år4-6 sade att tjejerna i hans klasser läste den åtminstone någon gång under tiden han hade dem – och att de älskade den.

    Håller med om sliskigheten – men det är befriande att se en amerikansk tonårsfilm utan en massa plattityder och moralkakor.

  2. Tja Helena! Sitter och tittar ut på Bråviken efter en dag på Kolmården och kom att tänka på John, och googlade honom på nätet och kom så in på din sida. Fan vad seriöst (liten blivit stor!) Själv har jag fru och två barn. Hörde av din ohängde bror för något år sedan. Ha det gott! Per.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *