En sväng på stan

Idag, eller igår rättare sagt, tog Jonas och jag en sväng på stan. Planen var först att göra det i måndags, men då regnade det precis hela dagen. Idag (ok, igår…) lovade SMHI regnfri om än molnig eftermiddag och det stämde faktiskt ganska bra. Vi åkte in till stan lagom till lunch och åt på soppköket i saluhallen. Jonas hade inte ätit där innan och jag tyckte det var dags att åtgärda! Det är ett bra ställe och jag misstänker att jag kommer att äta där ibland när/om jag jobbar i stan sen. Jättegod linssoppa med bröd för 35 kr!

Vi hade lite ärenden till Ekostore och Gröna Boden, annars shoppade vi lite till Mini på Polarn och Pyret, fikade på Husaren där jag hittade en bookcrossingbok (Tom O’Briens dotter av Maeve Binchy), åt märklig sorbet (choklad och svartvinbär) och inte så värst mycket mer förutom att vi handlade mat på Coop (där vi aldrig handlar och verkligen inte hittar…) också. Vi hade förstås hoppats på bättre väder den här veckan så vi hade kunnat njuta lite mer av sommargöteborg, men jag ska egentligen inte klaga. Väderfördelningen under semestern har ändå varit perfekt! Nu vill vi ju faktiskt sitta inne och pyssla en del, och det är inte helt fel att kunna göra det utan att förgås i värmen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *