Hoppa till innehåll

Lägenheten uppsagd!

Nu har jag precis postat vår skriftliga uppsägning av lägenheten! Med vår långa uppsägningstid måste vi säga upp i augusti för att sista dagen ska bli 30 november. Vi får ju tillgång till radhuset 31 oktober om inget oförutsett inträffar och det känns bra (om än dyrt…) att ha lite marginal där, särskilt med tanke på att Mini är beräknad till 18 november och mycket väl kan vara tidig (även om det visst är väldigt vanligt att gå över tiden).

Vi har trivts bra här hemma. Lägenheten är toppen, men det är såklart lite jobbigt att det är lyhört, att vi bor på fjärde våningen utan hiss och att vi inte har egen tvätt- och diskmaskin. Med Mini i familjen kommer det vara guld värt att uppgradera till radhuset.

2 kommentarer

  1. Julia Julia

    vi hade visst också tre månader! jag hade kommit ihåg fel när jag sa två månader.. men killen som flyttar in hos oss ville ha lgh två månader tidigare.

  2. maria maria

    Man får gratulera både till husköpet och mini i magen=). Hälsa Jonas också.
    Mvh Jonas kusin Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *