Hoppa till innehåll

The Reaping

Det är svårt att hitta bra skräckfilm och ofta får man liksom ha lite överseende med dem man ser för att man ju trots allt vill se bra skräckfilm… det här är precis en sån. Med lite god vilja kan man berömma den för att den är lite mysrysig ibland, den är snygg och delar av idén är bra och går bra ihop.

Hilary Swank spelar coola Katherine som åker runt och undersöker religiösa fenomen med syftet att avslöja dem som bluff och båg. När hon kommer till den religiösa lilla byn Haven ser det ut som att hon tagit sig vatten över huvudet. Byn tycks utsättas för de tio bibliska plågorna och det hela är svårt att bortförklara. Byborna menar att orsaken är en tolvårig flicka som bor utanför byn och Katherine vill givetvis rädda henne.

Tja, vad ska man säga? En sån där typisk skräckfilm som är okej men som så gärna hade fått vara bättre…

FilminfoIMDB: The Reaping
Regissör: Stephen Hopkins
År: 2007
Omdöme (1-5): 3
Publicerat iFilm

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *