Hoppa till innehåll

Tillbaka på jobbet

Nu är semestern slut och jag är tillbaka på Acando. Lite ringrostig blir man allt, jag hade lite dålig koll i morse på när man ska gå upp för att hinna med vilken vagn och så där… och jag höll på att glömma jobbtelefonen och passerkortet!

Menmen, det går ganska bra i alla fall… jag har ätit riktig medhavd matlåda och det funkade trots att jag egentligen tyckte att maten var sådär – massor av sallad hjälpte, men det lär jag väl inte orka ha med varje dag. Dricker te nu till och med, grönt eftersom det innehåller relativt lite koffein… i morse drack jag koffeinfritt rött eftersom det var närmare inpå min järntablett.

Så jag känner mig väl nästan normal… fast det är såklart väldigt tråkigt att underbara semestern tog slut så fort.

Nåväl. Har i alla fall lite att se fram emot: i helgen ska jag till Stockholm och se Mamma Mia (musikalen – på engelska, i Globen) med Ingela!

Annars ser jag mest fram emot att jag kommer att jobba inne i stan från och med 8 september, då Acando blir granne med GöteborgsOperan. Ser fram emot att kunna äta linssoppa i soppköket i saluhallen till lunch. Eller veggoburgare på Jonsborgs om jag känner för en “lång” promenad…

En kommentar

  1. Hej hej!
    Har läst ALLT om er Paris resa. Jag och min kompis ska dit nästa vecka och bo på samma hotell som ni gjorde!! :)
    Några tips?

    Kram Sandra från Köping

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *