Hoppa till innehåll

Vi skulle älska om vi bara kunde

Vi skulle älska om vi bara kunde är härlig vardagsdramatik om vanliga människor som letar efter rätt person att älska. I centrum står Susanne som i början av boken blir dumpad av Ingela för den vackra prästen Katarina. Susanne har ett ex som heter Anders, en mamma som är en bitch och en pappa som har slutat tala sedan Susannes tvillingsyster bröt kontakten med familjen och flyttade till Paris för många år sedan. Utöver dessa personer får vi även stifta bekantskap med Sergej, som blir assistent i galleriet som Susannes familj driver.

Jag tyckte om boken! Personerna är färgstarka och bekymren visserligen dramatiska men ändå jordnära och realistiska. Susanne är en sån där frustrerande huvudperson som man vill skrika “väx upp!” åt samtidigt som man tycker synd om henne. Jag har lagt in Wallstens första bok, I närheten av solen, på min önskelista, för jag har fått mersmak.

BokinfoTitel: Vi skulle älska om vi bara kunde
Författare: Wallsten, Hanna
ISBN: 9185505269
Publicerat iBöckerVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *