Hoppa till innehåll

Skönt att jobba hemifrån!

Igår jobbade jag hemifrån, eftersom gamla kontoret är i flyttkaos och nya kontoret är redo för oss på måndag. Det var väldigt skönt! Jag var ganska förkyld och snörvlig, men pigg nog att jobba, och det var underbart att kunna sunka runt i mina pyjamasbyxor (magens favorit, de är gigantiska…) och snörvla och snyta utan att behöva tänka på andra. Och bara en sån sak som att för sjuttielfte gången notera i duschen att tånaglarna börjar bli långa och faktiskt kunna åtgärda det utan att riskera att få stå i Bellevue i en halvtimme och glo… och att kunna laga snabb mat och äta medan man jobbar, så man kan sluta lite tidigare med gott samvete. Jag skulle inte ha något emot att jobba hemma oftare…

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *