Hoppa till innehåll

Sista dagen på gamla kontoret!

Det funkade att jobba idag, även om jag hade lock för öronen hela dagen så att det kändes som att jag befann mig under vattenytan och alla som pratade med mig var ovanför… så jo, jag är förkyld fortfarande, men åtminstone skapligt pigg nu. Jag hade ändå behövt ta mig till jobbet för att packa ihop grejer inför flytten, så då kunde jag ju lika gärna jobba. :) Imorgon jobbar många, däribland jag, hemifrån pga flyttstöket. Alltså var det sista dagen ute i obygden idag! Obygden har ju inte bara varit elände eftersom restiden trots allt varit bra, men ååååh så skönt det ska bli att jobba i stan ett tag från och med måndag! Jag tror i alla fall att jag får göra det fram till föräldraledigheten, men sen kan ju vad som helst hända eftersom jag kan bli uthyrd vart som helst.

Idag har jag övat SCWCD-certifieringsfrågor i Whizlabs (bitvis lätt och bitvis helt omöjligt faktiskt, de frågar givetvis om precis sånt som inte står i boken…) och haft ett möte angående SKF-projektet som det ser ut som att jag kan få en hel del att göra med framöver (inne på kontoret). Ska fokusera på certet först bara, mitt mål är att ha det om två veckor (oj, vågade jag verkligen skriva det här, så officiellt..?!).

Jag känner mig ganska mycket som student nu… de närmaste två veckorna är det alltså cert (= tentaplugg) och förbereda exjobbsframläggning som gäller.

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *