Vattengympa!

Idag har jag faktiskt varit piggare och hållit mig vaken ända från att jag gick upp imorse vid 10-tiden. Dessutom lyckades jag diska, vilket var ett rejält jobb eftersom vi halkat efter lite på den fronten de senaste dagarna…

Jag orkade mig även iväg på första passet vattengympa för gravida i ett sällskap bestående av mig och åtta andra kvinnor med varierande magstorlekar. Det var skönt och jag hoppas att det gör nytta. Det var inte jobbigt, det var bara någon grej som blev lite muskeltung, men man blev aldrig flåsig eller så. På slutet låg vi och bara flöt med flytgrejer en lång stund och Mini påminde om sin närvaro genom att böka runt i magen. Ibland är det extra mysigt att vara gravid. :)

Innan gympan fick jag ett bevis på mina nuvarande begränsningar eftersom jag var lite sen och försökte springa till vagnen. Attans vad ont det gjorde i magen! Ligamenten, tror jag… Det lättade lite när jag slutade springa, men vägrade gå över helt. Det kändes inget när jag var i vattnet, men när jag rör mig på land gör det ont. Fortfarande! Note to self: inte springa! Får nog inse att vattengympa är all motion jag klarar av nu…

Imorgon blir det jobb igen!

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.