Hoppa till innehåll

Nypremiär för EFIT + sofftankar

Det var länge sedan jag var med i EFIT nu, men igår surfade jag av en händelse in på EFIT-sidan och såg att det var EFIT-dag just då! Det såg jag givetvis som ett tecken, så här är min nypremiär för EFIT:

» EFIT 2008-09-06

Det blev dessutom en intressantare dag än jag till en början trodde, eftersom det blev spelkväll hos Jonas L med Jonas, Julia, Joel och jag (den enda vars namn inte börjar på J…) + att Gustav och Jenny kikade förbi en sväng (vilket dock inte syns på bilderna).

Jag passade även på att lägga upp bilder för EFIT 2008-01-19, då vi var på Tobago, vilket jag har tänkt göra länge men aldrig kommit mig för med…

Jonas L hade för övrigt en ny hörnbäddsoffa, Mios Malö som börjat få mig att tänka så smått att en Ektorp från IKEA kanske inte är enda alternativet i rimlig prisklass trots allt. Kanske borde kika runt lite mer… Ektorp är kanske lite trist, men väldigt skön. Jag tror jag tycker Ektorp är skönare än Malö, men jag känner att jag borde provsitta lite mer… jag trodde inte att man fick en Mio-soffa för mycket mindre än 20 lakan, men Malö kostar faktiskt bara lite mer än en Ektorp med dyraste klädseln, dvs ca 12 000. Fast det kanske är en Ektorp med billigaste (ca 10 000) klädseln – vit – jag helst skulle ha, eftersom jag inte riktigt gillar någon av de andra. Röd är väl fin, men kanske lite väl…? Fast vit känns ju inte helt praktiskt… åh, svåra beslut!

4 kommentarer

  1. Ja, Malö är definitivt snyggare, men Ektorps utbytbara/tvättbara klädsel känns onekligen som en stor fördel. Tål att tänkas på…

  2. Julia Julia

    Det var dessutom 1000 kr rabatt på Malö nu. Fördel med Ektorp är väl att man kan tvätta & byta ut klädseln. Men jag gillar Malös design mer, den ser rejäl ut och stilrent modern.

  3. Ja, det är kul! Vi har spelat det tre gånger och det har känts ganska omväxlande från gång till gång. Ska skriva ett inlägg om det snart, har jag tänkt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *