Hoppa till innehåll

Nya kontoret!

Nu jobbar jag i stan! Det känns väldigt lyxigt! Så skönt att kunna hoppa på en vagn och åka hela vägen fram utan byte och att det inte är så noga exakt vilken vagn det blir eftersom det kommer vagnar hela tiden!

På lunchen uträttade jag lite ärenden (köpte knästrumpor så jag kan göra en diskretare variant av min byxlösning jag testade i lördags + ett par mammastrumpbyxor för 139 kr som det ska bli väldigt spännande att prova och se om jag kan använda eller om det var att kasta pengarna i sjön… det är sååå jobbigt med kläder man inte kan prova innan man köper!) och sen åt jag på Andrum och läste i Ett oskrivet blad av Marie Hermanson. I eftermiddag ska jag uträtta lite fler ärenden på Myrorna (leta mammakläder) och Ekostore (har abstinens efter nya favoritpålägget).

Nya kontoret är fint och fräscht. Det är fint att se hamnen, Operan, Barken Viking och läppstiftet från receptionen och lunchrummet. Men jag känner mig som en pygmé här! Toaletterna är jättehöga, så jag sitter och dinglar med benen och får sockerdrickspirr på nolltid. Översta raden med microvågsugnar i köket når jag knappt.

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *