Hoppa till innehåll

Veckans shopping

Man shoppar lättare när man jobbar i stan, som jag konstaterade och delvis redovisade i förra inlägget…

Igår köpte jag en sån här för 149 kr på Indiska:

Den beskrivs som klänning, vilket kanske känns något… optimistiskt, men den är i alla fall lång nog att gå över rumpan och funkar till leggings. Jag gillade den för att jag inte blev en formlös blobb i den, eftersom den är skuren under bysten och sen ger plats åt magen. Sen kanske den egentligen är lite för oseriös för att platsa på kontoret, men det struntar jag i. :)

Funderade även på en sån här, som jag tyckte var fin och som är gjord av ekologisk bomull, men den blev jag verkligen oformlig blobb i. Dessutom kräver den något under, vilket är jobbigt. Så det bidde inget med den.

Däremot köpte jag en påse av Indiskas goda Yogi-te, perfekt nu när jag vill vara koffeinfri för järnupptagets skull, eftersom det enbart består av kryddor.

Jag ondgjorde mig ju lite över strumpor i syntetmaterial (helt eller delvis) i förra inlägget och jag har faktiskt varit upprörd nog att googla rätt på ställen som säljer strumpor över nätet. Har beställt några i 100% bomull och några i bambu, som jag bara måste testa. Men det finns verkligen inte många strumpor i 100% bomull numera, jättedumt ju! Okej, jag fattar att de håller formen bättre och blir mer slitstarka om man har plast i, men jag tycker de jag har i 100% bomull är ofantligt mycket bättre än de som har t.ex. 80%. Det kliar ju med syntet och så blir det instängt och svettigt!

2 kommentarer

  1. Ja, det är onekligen ganska klurigt. Jag har packat undan en hel kartong med sånt jag inte kan ha längre… Svårast är det med byxor och sånt. Men inget ont som inte har något gott med sig – jag är inte alls så frusen nu som jag alltid brukar, vilket innebär att jag faktiskt kan använda vissa av mina klänningar och urringade toppar som mest samlat damm innan…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *