Hoppa till innehåll

Plugg, buggfix och ont

Rubriken beskriver mina jobbdagar just nu… Jag pluggar ju till ett cert, men har även börjat kika på lite rapporterade buggar i det lilla SKF-projektet jag är inblandad i. Jag hade egentligen tänkt bli klar med certet den här veckan, men så blir det inte nu när jag har börjat jobba med det här dessutom. Känner mig inte riktigt lika taggad nu när jag inte har en deadline på samma sätt, men det går ju inte riktigt att säga när jag kommer att vara redo för cert-provet eftersom jag inte vet hur mycket tid jag ska lägga på plugg och hur mycket det blir på annat.

SKF-grejerna är alltså mest buggfixar… och det är som alltid en stor utmaning att dechiffrera felrapporterna. Får lite flashbacks till när jag satt med liknande grejer på Lorensbergs sommaren 2006. Idag har jag mest pluggat cert, eftersom jag väntar svar på lite följdfrågor om inrapporterade buggar som inte är så lätta att förstå sig på. Vet inte hur mycket jobb det blir framöver, vi har en del buggrapporter, men bara ett par stycken som vi fått klartecken att ta itu med.

Och så har jag ont ungefär överallt. Efter 15-snåret är jag knappt människa och det börjar låta mer och mer lockande med det barnmorskan nämnde vid mitt senaste MVC-besök: att man kan bli deltidssjukskriven och alltså helt enkelt jobba en timme eller två mindre om dagen. Fortsätter det så här misstänker jag att jag ändå inte kommer få mycket gjort mot slutet av dagen… ont i ryggen och ont i revbenen! Det är helt enkelt lite för mycket saker som ska få plats i min stackars kropp nu…

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *