Hoppa till innehåll

Det närmar sig framläggning

På måndag är det dags för exjobbsframläggning och jag är givetvis inte alls så redo som jag hade velat vara vid det här laget. Jag gjorde en del med mina slides i helgen. Igår efter jobbet hann/orkade jag ingenting. Idag har jag visserligen lagt min tid på detta men den har mest gått åt till praktiska detaljer som biljettbokning och att ta reda på vart jag egentligen ska någonstans…

8.42 på söndag går tåget från Göteborg till Katrineholm. Där blir jag hämtad av föräldrarna, vilket är väldigt lyxigt! Spar en massa tid och krångel. Förhoppningsvis ska jag då vara tillräckligt presentationsredo för att kunna umgås med familjen i Nyköping en del och inte bara ägna mig åt panikförberedelser. På måndagsmorgonen åker jag buss till Linköping och hoppas kunna äta lunch med en god vän innan det är dags för framläggning. Sen blir det buss hem till Göteborg, åtminstone hoppas jag att framläggningen blir klar i sån tid att jag hinner med den…

Lite stressigt känns det allt. Jag har inte så mycket tid innan söndag! Imorgon är det vattengympa, vilket innebär att jag kommer hem vid 21 och garanterat inte hinner någonting. På torsdag får jag hårdsatsa, för fredag-lördag är det ju spa med jobbet. Lördag em/kväll vet jag också vad jag gör…

Ser inte precis fram emot själva framläggningen, men jag ser väldigt mycket fram emot att få det gjort och att bli av med exjobbet. Jag fick mail av examinatorn idag och han hade inget mer att anmärka på i rapporten! Jag har en liten lista på saker att fixa som jag redan vet om + att opponenten givetvis kommer ha kommentarer (lite nervöst…), men förhoppningsvis ska inte fullbordandet ligga alltför långt i framtiden. Ska bli såååå skönt att bli färdig, kunna lämna tillbaka Jonas Ls bok om designmönster som jag lånade för en eeeevighet sedan… och plocka ut examen!

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *