Smörja och dekorationer

Jonas har smort de förut så envetet gnisslande gångjärnen i vår köksdörr! Vilken höjning av livskvalitén! Numera måste nämligen köksdörren nästan alltid vara stängd av mörkläggningsskäl, eftersom Jonas nästan alltid när han är hemma använder projektorn på ett eller annat sätt… och jäklars vad det brukade låta när jag öppnade och stängde dörren hela tiden. Det var ju inte så svårt att fixa egentligen, men eftersom vi inte hade något lämpligt smörjmedel hemma krävdes en tur till Clas Ohlson, och det är ju lite jobbigt… :)

Jobbkontoret är i ständig utveckling och flyttstöket minskar så sakteliga… nu har det satts upp dekorationer i form av frostade dekaler. Det är ju väldigt mycket glas överallt, vilket inte emottagits odelat positivt från folk som är vana att kunna gömma sig på kontor och i konferensrum. Dekalerna i form av prickar gör visserligen inte mycket skillnad på den fronten, men det är ganska fint. :) Det finns jättestora och jättesmå och jag kan inte låta bli att tänka att någonstans mittemellan kanske hade varit snyggare, trots allt, menmen… De flesta är som sagt frostade vita, men här och var sitter det en rejält skrikigt orange prick också.

I samma veva som prickarna kom även toalettskyltar upp. Nu får man plötsligt inte gå på alla toaletter längre, eftersom de är könsuppdelade… och vilrummet har en skylt med ett kors på, så att det ser ut som att man måste vara i stort sett död för att få ligga där…

Snart ska vi få lite gardiner också…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *