Spa med jobbet

Igår efter jobbet åkte jag och ett gäng kollegor till Sankt Jörgen Park Resort ute på Hisingen. Vi började vistelsen med att slappa i spat där det fanns en mängd bassänger med olika features (bubblor, värme, stjärnhimmel eller dylikt…), ett antal bastuvarianter och en del annat märkligt. :) Intressant – jag har aldrig varit på spa tidigare. Man hade kunnat boka någon behandling och det hade förstås varit häftigt och säkert jätteskönt, men det kostade ju därefter också.

Vi åt middag och jag var lycklig för att det gick bra att få det vegetariska alternativet utan citronvinägrett, som är något av det värsta jag vet. En rätt som jag i normala fall antagligen fått plåga i mig blev på så vis väldigt god! Portionerna av huvudrätterna var inte särskilt stora, men det kompenserades av att efterrätten var otroligt chokladig och mättande.

Efter middagen var det häng i baren, men jag var vääääldigt trött och drog mig tillbaka när klockan närmade sig 23. Uppe på rummet som jag delade med en kollega upptäckte jag att det fanns ett täcke i sängen och det kändes kanske lite väl intimt… så efter en stunds krånglande med inte mindre än tre olika personer ur hotellets personal lyckades jag skaffa ett eget täcke. Skönt… rummet var helt okej, men kändes som att det var gjort för ett par. Men jag undrar verkligen varför hotell så ofta har så bristfälliga väggar in till badrummet… jag menar, inte ens ett par på romantisk semester vill väl höra exakt vad den andre gör på toa? Dessutom såg man in i badrummet… så själva rumsdelandet var kanske lite väl intimt, men på det stora hela var det förstås väldigt lyxigt att bli bjuden på en sån här grej.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *