Hoppa till innehåll

Inflyttningsfest för Acando

Igår var det inflyttningsfest för Acando med respektive inbjudna. Det började med mingel på kontoret och det var kul att få visa Jonas var jag jobbar och några av människorna jag brukar prata om. Det bjöds på lite plockmat och gnuggades geniknölar i en tipspromenad. Det var blandat trivia, ordvitsar, omkastade landsnamn och svenska städer på engelska. Ordvitsarna var kluriga faktiskt och vi lyckades inte lista ut “Varför blir man varm när man tittar på kungen?” – för att han är överhet såklart. Vi fick faktiskt inte de rätta svaren på kvällen sen som vi hade hoppats på, men man kan ju googla…

Sen gav vi oss av i båt mot ett okänt utflyktsmål. Det visade sig vara Restaurang Ruckmans på Nya Varvet vi skulle till. Där bjöds på buffé och underhållning. Jag tyckte det var väldigt trevligt så länge acandoiter höll i det hela med prat och scenspex, men sedan blev det tradigt när ett coverband körde dålig musik jäääättelänge på så hög volym att man inte kunde göra annat än att sitta och lyssna, och inte fanns det någon annanstans att smita heller. Sen var det oklart om det skulle gå någon tillbaka eller inte (vi var ganska långt från allmänna kommunikationer…), men det slutade med att jag och Jonas delade en taxi in till stan med Julia och Jonas L. Musikunderhållningen var faktiskt slut då och festen övergick i dans, vilket inte var något för oss.

Det var i alla fall en trevlig tillställning som kändes lyxig att bli bjuden på. Man fick se en hel del vanligtvis så propra kostymfilurer släppa loss och partaja. :) Kul att se folks respektive och som sagt att få visa kontoret och folk för Jonas.

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *