Hoppa till innehåll

Duktig!

Så! Nu tycker jag att jag har varit duktig! Jag har varit disciplinerad och jobbat med min exjobbsrapport idag – möjligtvis kom jag igång lite sent, men så jobbade jag ju till sent också… Nu har jag skickat in en ny version till examinatorn och det känns jätteskönt att inte behöva fortsätta imorgon – jag antar i alla fall att han inte hinner komma med eventuella ytterligare önskemål på rapporten så snart…

Då är jag alltså ledig imorgon! Eller ja, så ledig som man blir när man måste tvätta och diska och hämta paket och… ja, alltid är det något. Vi borde verkligen städa också, men känner jag oss rätt blir det väl först till vi bjuder hem folk nästa gång. Vi borde bli duktigare när Mini kommer till världen…

En kommentar

  1. Hej Helena!
    Vad skönt att du är klar med exjobbet snart, det är lycka när man lämnar in rapporten och får den godkänd!

    Hoppas allt är bra med dig och att bebben inte sparkar på dig för mycket =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *