Sent jobb och lugg-klag

Det blir långa jobbdagar nu… imorgon skriver jag SCWCD-certet! Det är för tungt att släpa laptopen fram och tillbaka hela tiden (och jag vill använda Whizlabs med mera, som jag bara har på jobbdatorn) så jag stannar hellre på jobbet lite längre och pluggar. Så här sitter jag alltså 18:52 och har just tagit en liten pluggpaus för att skriva det här. Blir kvar en stund till, men snart står jag nog inte ut med att sitta längre eftersom det gör ont ungefär överallt…

För övrigt stör jag mig på att min lugg ser ut som att jag klippt den själv, trots att så inte är fallet. Klippte mig i fredags på lunchen. Måste fixa till luggen på något vis… och givetvis ser den ju olika ut varje dag, beroende på exakt hur hårstråna hamnar. Inte roligt. Det finns helt klart nackdelar med att ha lugg…

Åh vad jag hoppas att jag klarar SCWCD-testet imorgon!

6 kommentarer

  1. Jag stannade till 19:50 och fick 80% på den Practice Exam jag gjorde – bra, för godkänt är 70%! Hoppas det går vägen imorgon!

    Svara

  2. Lycka till! Jag hållertummarna för både provet, och att luggen ska skärpa sig!

    Svara

  3. Jag tycker att du ska testa att klippa med en förtunningssax längst ner på luggen. Det är en sån där tandad sax som jag tror att man kan köpa på Classe. Så blir det inte en så vass kant.

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *