Borås, plugg, tvätt och trött

Igår var vi i Borås på Emmas examenshögtid. Först ceremoni med tal, diplomutdelning och musik, sen mat. Efteråt körde Janne och Ingbritt hem oss via Landvetter där vi tog en liten promenad och tittade på vår blivande bostad och området litegrann.

Det blev ganska sent, så det blev inget SCWCD-plugg igår. Det är det meningen att jag ska orka idag, på något sätt. Vi tvättar nu dessutom, så jag är helt slut efter varje gång nere i tvättstugan… menmen, jag ska vara duktig nu. Fast jag är rysligt trött och vill bara sova. Min stackars gravida kropp har verkligen varit mycket jobbigare den senaste veckan än tidigare. Jag undrar just hur länge jag ska orka förmå den att gå till jobbet varje dag.

(Jag lade precis in personbeskrivningarna på Emma, Janne och Ingbritt, men har inte gjort så mycket med dem ännu… mer kommer när jag har mer tid och ork, när nu det ska bli. Emma är dessutom specialinlagd för att INTE matcha “hemma”, “femma” och sånt där som jag givetvis har skrivit, och det innebär att jag måste gå igenom tidigare förekomster av ordet och manuellt lägga till att det är rätt Emma på dem som är det…)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.