Hoppa till innehåll

Ingen vigselring :(

Jag har inte min vigselring på mig idag.

Jag brukar ta av den på vattengympan och igår när jag gjorde det märkte jag att den satt väldigt hårt. Alltså samma ring som jag för inte länge sedan kunde dra fram och tillbaka över fingret utan minsta motstånd… Jag fick på mig den igen efter gympandet, men gjorde en mental notering om att hålla koll på den. Imorse var det riktigt otäckt att ta av den. Det gick, men mitt stackars finger mådde inte så bra en stund… så nu vågar jag inte ha den på mig.

Jag kan inte påstå att jag ser att fingrarna svällt, men det har väl smugit sig på gradvis… Jag vet att benen svällt, eftersom jag får så löjligt djupa märken efter strumpresårer nu.

Om jag hade haft en kedja jag litade på skulle jag ha ringen runt halsen i stället, men nu ligger den hemma på nattduksbordet i sitt etui. Lite sorgligt… menmen, jag får titta på märket efter den och hoppas att jag kan ha den snart igen. :)

Publicerat iVardagsliv

2 kommentarer

  1. Lisa Lisa

    Det enda braiga med att köpa en för stor vigselring lär ju vara att om jag någonsin blir gravid och svullen om fingrarna, då har jag den i reserv :)

    Kanske dags att investera i en kedja, så du slipper sakna ringen?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *