Lite mycket för en höggravid kvinna

Jag kan inte rekommendera att vara höggravid, jobba och flytta samtidigt. Det blir rätt jobbigt. Just nu verkar jag kunna sova hur mycket som helst och det känns bra att tillåta sig det, så jag har varit hemma igår och idag. Har känt mig lite febrig, matt och snurrig, men jag kanske bara var överansträngd, för det är bättre nu. Ska tillbaka till jobbet imorgon, är planen. Sista dagen inför föräldraledigheten! Det är bara halvdag då, eftersom det är dagen innan allhelgona, så det blir i alla fall inte så länge. Det största problemet är iofs att ta sig dit och hem (om jag ska fortsätta med rekommendationer till höggravida så kan jag tipsa om att inte bo fyra trappor upp utan hiss och dessutom högst upp på ett berg), men det ska väl gå bra att ge sig ut en gång till innan jag går i totalt ide i Landvetter… jag lär ju inte våga mig utanför huset av rädsla för att sätta igång det hela…

För övrigt får jag titt som tätt rejäla smärtpulser från ryggslutet nu, men de är åtminstone kortvariga. Jag hävdar fortfarande att lite smärta är bättre än att spy dagligen, ska bli intressant att se hur länge jag fortsätter tycka det…

Åh, så skönt det ska bli att äntligen få flytta! Hoppas nu bara att allt går bra på lördag och att Mini inte tänker titta ut innan dess. Jag ska anstränga mig så lite som möjligt, även om det såklart blir en del med allt flyttkaos, nu packning och sen uppackning.

En kommentar

  1. Hihi, det är okej, ibland vet jag inte om jag ska skratta eller gråta åt eländet själv heller.

    Vad roligt med en till gravid som bor “olämpligt”. Jag bor på tredje våningen utan hiss och uppe på ett berg. Jättekul när de försöker säga att man ska undvika trappor och att gå i backar. Tror du landstinget skulle bekosta en hotellvistelse för oss sista tiden? Någonstans plant och fint med en hiss. :-D

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *