Hoppa till innehåll

Svampkungens son

Ännu en härlig bok av Marie Hermanson! Gunnar lever i skuggan av sin far, den legendariske svampexperten och kvinnotjusaren. Trots att han är tjugonånting följer Gunnar ständigt sin far, har inga vänner och inga kvinnor i sitt liv annat än de som andäktigt flockas kring hans far på helgernas svampexkursioner. En dag kommer Madeleine dit och både Gunnar och hans far faller pladask. Vem som går med segern är inte svårt att lista ut – det går faktiskt så långt att Madeleine blir Gunnars nya styvmor. Och vad som händer sedan ska jag nog inte avslöja, utan jag nöjer mig med att konstatera att Hermanson precis som i Ett oskrivet blad skriver om operfekta människor som hamnar i trubbel. Det är smart, finurligt och mörkt på ett alldeles underbart, hermansonskt sätt.

Nu undrar jag bara hur jag ska få tag i resten av Hermansons böcker. Någon som har Snövit eller Tvillingsystrarna?

BokinfoTitel: Svampkungens son
Författare: Hermanson, Marie
ISBN: 9100118664
Publicerat iBöckerVardagsliv

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *