Vi har flyttat till Landvetter!

Nu bor vi i vårt alldeles egna radhus i Landvetter! Det känns redan som hemma, även om flyttkaos fortfarande råder i väldigt hög grad…

Jag är enormt tacksam mot alla snälla vänner som hjälpte till att flytta över våra saker igår! Det var 9 bärdugliga och så jag som pekade på saker och lagade soppa och äppelpaj till alla. TACK Julia, Jonas L, Henrik, Niclas, Malin, David, Linnéa och Björn!

Det är mycket att göra och ganska slitigt, fast den jobbigaste dagen var nog i fredags när vi var tvungna att packa ihop allt vi hade kvar… nu kan man ju pyssla lite mer i egen takt, även om det är svårt att ta det riktigt så lugnt som man borde. Det är ju inte så svårt att undvika de riktigt tunga momenten, men 357 lätta moment blir sammanlagt ganska påfrestande de också…

Det är underbart med diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare! De har gått i ett, mer eller mindre… och jag som nästan fnyst åt folks diskinkompetens när de säger att det blir mycket renare i diskmaskin än för hand står nu vid varje urlastning och är helt hänförd över hur fint det blir. Allt ser så otroligt rent ut…

När själva flytten var klar igår åkte Jonas med Jonas L och Julia till IKEA och köpte en säng. Det blev en 180 centimeter bred Malm nämnde tidigare. Kanske inte perfekt, men känns väldigt bra just nu! Tyvärr fick vi inte ihop den igår kväll pga ett missförstånd rörande en mittbalk, men idag har Jonas åkt och kompletterat och nu har vi fått i stort sett ordning på allt (lite madrassöverdragstrubbel bara…) och inatt får vi sova i en löjligt stor säng! Natten till idag sov vi i gamla sängen i Minis rum, med en nästan färdigbyggd säng i sovrummet intill… Vårt täcke ser väldigt fånigt ut i nya sängen! Måste skaffa ett dubbelsängstäcke…

2 kommentarer

  1. Grattis till flytten!

    Jag lever ju fortfarande i tron att det går ack så bra att klara sig utan diskmaskin (så länge man bor ensam åtminstone) – bortsett från på en punkt: feta plastkärl. Jag hatar dem till den grad att jag konsekvent undviker att göra kaksmet i plastbunke. Istället använder jag keramik- och glasskålar, eftersom de är så mycket lättare att diska rena. (Förvisso är det här bra av flera skäl, för fett drar lätt med sig diverse skadliga kemikalier ur plasten också.)

    Svara

  2. Grattis! Vad skönt att allt gick bra, nu är det bara det roliga kvar!

    Diskmaskiner har bara ett problem, de plockar inte ur sig själva :)

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *