Jag har en civilingenjörsexamen!

Hädanefter kan jag med gott samvete presentera mig som civilingenjör i informationsteknologi, för nu har jag fått min examen utfärdad!

Jag fick en avi i brevlådan idag, ett rekommenderat brev från Linköpings universitet. Jag har inte hämtat ut det, men examensbevis ligger ju nära till hands att misstänka. Hur som helst loggade jag in på Studentportalen för att kolla läget och jodå:

Civilingenjörsexamen i Informationsteknologi
Högskolepoäng: 271.5 Poäng: 181.0
Utfärdad: 2008-11-11
Utbildningen slutförd: 2008-10-14
Säkra interaktiva datorsystem*

Känns alldeles, alldeles underbart!

* Titeln på min profil/inriktning.

8 kommentarer

 1. Grattis!!

  Tänkte också påpeka att “komihågfunktionen” på kommentarssidan inte funkar så bra för mig. Jag blir ihågkommen, men med namnet Hanna, e-posten stina och min epostadress som url, så jag måste skriva om allt varje gång. Funkar det bättre för alla andra?

  Svara

 2. Tufft! Hur mycket ska du bli inom en så här kort tidsperiod? Mamma, civilingengör, vad kommer här näst? :)

  Svara

 3. Grattis!

  Och ett ännu större grattis kanske till hela familjen och allra sötaste lilla Ava! Jättefint namn, och hon är verkligen söt som socker. Blev helt rörd och grät en skvätt fast jag sitter på jobbet och allt. Vilken start på livet hon fick, åka ambulans och allt… Jag är verkligen full av beundran för att ni alla tre fixade det så bra trots att det inte gick riktigt som väntat!

  Stor kram!

  Svara

 4. Grattis!

  Jag vill också ;-) på måndag ska jag ivf presentera mitt exjobb, ett steg närmare…

  Bamsekramar från Veronica

  Svara

 5. Hej och Grattis från mig och Malin!
  Tack så mycket för flyttkortet, vi hör av oss när vi är i södra Sverige så vi får se Udnerverket =) (och hälsa på er också såklart, haha)

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *