Hoppa till innehåll

På stan med barnvagn

I lördags testade vi att åka in till stan med barnvagnen. Jag skulle önska att jag kunde säga att jag nu känner mig lugnad inför att åka själv i framtiden, men tyvärr, det är förbaskat otympligt att ta ombord en vagn på Röd Express! Trappan är otroligt brant med jättehöga trappsteg. Usch och fy!

Det var i alla fall lärorikt… När vi kom till busshållplatsen stod redan två vagnar där och väntade, så vi trodde det var kört. Men det fick plats två vagnar uppe i bussen om man fällde bort sätet framför barnvagnsutrymmet – det hade vi inte en aning om – och en barnvagn fälldes ihop och lades i förvaringsutrymmet under bussen.

Sen var det förstås hysterisk julkaos på stan, vilket inte gjorde utflykten bättre, men det jobbigaste var i alla fall helt klart bussen. Och rulltrappor för den delen var heller inget vidare…

Kanske håller mig hemma ett tag till…

5 kommentarer

  1. Lisa Lisa

    Kanske lättare om det funkar med bärsjal eller sele? (Ehhh…. heter det sele? Låter lite mycket… koppel. Men jag menar typ BabyBjörn)

  2. Julia Julia

    Ja det lät inte lätt. Jag tycker att dom ska byta ut bussarna mot sånna med lågt golv där man går på. Det underlättar även för många andra som vill åka buss.

    Västtrafik borde ju ha något handikappanpassningsarbete på gång kan jag tycka.

    Om det inte är för tungt så låter bärsjal med rikliga fikapauser för vila smidigare, såsom Lisa är inne på!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *