Hoppa till innehåll

Ava 1 månad!

Nu är Ava en månad gammal! Inte klokt vad tiden går… Det känns som att det hänt en hel del – hon har vuxit (4 cm!) och gått upp i vikt, hon tittar mer och mer ordentligt på oss, är vaken och alert mer, håller huvudet uppe längre och längre, härmar oss när vi sträcker ut tungan mot henne, osv.

De senaste flickr-bilderna (tagna igår):

Ava, 29 dagar gammal

Ava, 29 dagar gammal

Ava, 29 dagar gammal

Ava, 29 dagar gammal

Täcket är en present som farmor Ingbritt gjort! Jättefint! Känns extra personligt med egenhändigt tillverkade presenter – Ava har även fått en jättemysig hemstickad kofta, mössa och tossor av sin mormor som var här en sväng i veckan.

3 kommentarer

  1. Jösses vad söt hon är!
    Tiden går verkligen fort. Dokumentera så mycket ni kan, för vips är hon en kavat 3 åring som säjer ajabaja till pappsen :o)

  2. Maria B Maria B

    Vilken söt liten tjej! Jag gillade verkligen täcket, det är så kul med lite färger och mönster =) När jag skulle köpa en filt åt Alex lill-tjej Lovisa som föddes i augusti var det mest stereotypa rosa eller blå filtar med fjantiga hjärtan eller nallebjörnar på….
    Sen är det bra att Ava har neutrala färger på kläderna. Jag o Malin kollade på foton från min barndom och kunde konstatera att ca 90% av mina kläder var rosa eller lila och att jag hade klänning typ jämnt =D
    Mamma skyllde på modet som var vid tidigt 80-tal med mkt rosa och lila, men var det verkligen så?! Många kramar från oss i Sundsvall

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *