Hoppa till innehåll

Ändrade planer för jul och nyår

Vi skulle ju ut på en stor turné, till Nyköping över jul och sen vidare till Oskarshamn över nyår. Men nu blir det inte så. Det började kännas jobbigt och stressande, bara. Åka så mycket bil, vara så mycket borta… nej, det kändes inget vidare, helt enkelt. Det var jätteskönt när vi väl bestämt oss för att stanna hemma och ta det lugnt. Inte ett helt lätt beslut, men det är ju jobbigt med bebis och vi behöver en hel massa lugn och ro för att amningen ska funka, vilket vi bara kan få hemma. Nu ser jag så otroligt mycket fram emot vår lediga tid tillsammans hela lilla familjen! Ska bli så skönt att ha Jonas hemma – nu jobbar han ju hela dagarna och ägnar det mesta av övrig tid åt att försöka göra klart inlämningsuppgiften som är det sista han har kvar innan examen.

Publicerat iVardagsliv

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *