Hoppa till innehåll

Socialt liv och första kvällen borta från Ava

Jag tycker jag har lyckats ha ett ganska rikligt socialt liv i januari trots allt. Ibland har jag haft saker inplanerade med tider att passa så många dagar i rad att det varit riktigt skönt att inte ha något sedan.

Vi har bjudit folk på middag två gånger, först Karin och Henrik och sedan Jonas L och Julia. Lisa har varit här två gånger, på fika och promenad, och jag har även träffat Lisa och Jonas inne i stan. Avas faster Emma och hennes Johannes var här hela förra helgen och i fredags fick vi långtbortifrånbesök i form av Ellinor som hade en göteborgshelg.

I torsdags åkte jag dessutom ifrån Ava på kvällen för första gången (jag har varit iväg dagtid två gånger tidigare). Det var Karin som bjöd på middag hemma hos sig, riktigt lyxigt och trevligt. Det kändes konstigt att leta fram kläder som inte var amningskläder (jag kom knappt ihåg vad jag hade…) och det var ovant att kunna äta utan att slänga i sig maten för att ta hand om bäbis.

Och så har vi förstås träffat Bittan på BVC två gånger om det räknas, och jag har varit på efterkontroll på MVC också.

Jonas umgås jag förstås också med, men inte så mycket som jag önskar. När han är hemma har han ju alltid den där förbaskade sista inlämningsuppgiften som han borde jobba med. Ska bli så skönt när han är klar med den och jag får min man tillbaka…

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *