Hoppa till innehåll

Samma storlek

Samma storlek

Jepp, dessa två plagg är i samma storlek. Jag har fått lära mig den hårda vägen att storlekar på bäbisplagg inte betyder särskilt mycket. Det gör det toksvårt att handla lämpliga storlekar utan att se kläderna på riktigt först, och jag handlar ju mycket från Tradera. Ska sälja en del igen, sånt som jag hade tänkt att Ava skulle använda senare men som redan var för smått…

Just nu använder Ava kläder i storlekar mellan 56 (1-2 månader) och 80 (9-12 månader)!

En kommentar

  1. Det är ju faktiskt lite lika dant i vuxna storlekar också. Speciellt om jag jämför mellan amerikanska märken och europeiska. På HM har jag storlek 4 (dvs 34) men på t ex Banan republic är storlek 0 (borde motsvara storlek 30) ofta för stort. Galet!

    Det där med de olika barnstorlekarna gör det dock väldigt svårt att köpa presenter. Det har jag aldrig tänkt på tidigare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *