Ava 3 månader

Nu är Ava 3 månader gammal!

Ava

Bilden är visserligen från i förrgår, men det får duga. :)

Tremånadersdagen har varit rysligt mysig med tanke på att Jonas varit både ledig och hemma för första gången vad som känns som en evighet. Han ska visserligen jobba igen imorgon (söndag!), men förhoppningsvis kan jag leva på den här underbara dagen ett tag… plus att jag hoppas på bättring eftersom Jonas faktiskt har skickat in sina inlämningsuppgifter nu. Vi väntar med spänning på resultatet…

Det har hänt en del med Ava denna månad, såklart. Det mesta är förstås sånt som kommer smygande, men något som är ganska tydligt är att hon nu sover mer på natten än på dagen. Många nätter har varit riktigt lyxiga, till exempel när hon sover i fem timmar och sedan somnar om och sover lika länge direkt efter att ha ammat. Jag har helt slutat kånka runt med henne i bärselen om dagarna, hon sover numera alltid själv. Men hon sover ganska korta tupplurar om dagarna.

Hon är väldigt intresserad av att smaka på saker, men kan inte greppa saker och föra dem till munnen ännu – åtminstone inte särskilt medvetet. Det blir kul när hon kan det!

Hon börjar kunna hålla huvudet uppe lite själv när man bär henne, men det är en bit kvar innan man kan sluta stödja henne helt.

Och hon gurglar mest hela tiden. :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.