Hoppa till innehåll

Insynsskydd i form av fönsterfilm med pelargoner

Vi har för det mesta haft persiennen nerdragen här i kontoret. Rysligt fult, men man känner sig annars så tokigt exponerad som om man satt här inne i ett akvarium… Nu har vi gjort något åt det och därmed även tagit ett första steg mot något som kan likna inredning och homestyling. :)

FÖRE:
Kontorsfönstret före

EFTER:
Kontorsfönstret efter

Kontorsfönstret efter

Fönsterfilmen kommer från Strössel design.

Nu fattas bara gardiner…

5 kommentarer

 1. Lisa Lisa

  Åh, vad fina! Jag vill också ha insyn så jag får ha sådana där!

 2. Julia Julia

  Fina! Jag har också spanat på dem ett tag. Jag vill dock inte ha pelargonerna så jag har inte köpt några än. Jag är mest inne på Origo.

 3. Karin Karin

  Åh vad fint det blev!

 4. Så fint det blev!!! Jag har också kikat på de där men tänkt att vi nog inte behöver, är inte så mycket insyn i vårt hus. Men när snövallarna försvinner (de börjar närma sig 2 meters höjd så just nu har vi verkligen inte mycket insyn) kanske pelargonerna kan passa i lekrummet (om det blir annat än förvaring för flyttkartonger nån gång) eller vid trappen… Funderar vidare…

 5. Julia Julia

  Nu har jag faktiskt också shoppat pelargonierna! Origo fanns inte så hög som jag ville ha. Jag har satt upp dom i köket. Det är inte så mycket insyn men jag vill ändå ha lite skydd för jag vill inte att folk ska kunna spionera för mkt :)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *