Hoppa till innehåll

Skrivkväll på café Husaren

Ikväll tog Jonas hand om Ava och jag åkte in till stan med laptopen i högsta hugg och fick två timmars så gott som ostörd skrivtid på café Husaren i Haga. Det är mycket tid numera. :)

Men det är svårt att få ordning på Tomrum och jag är inte helt säker på vad jag vill och ens om jag vill. Kanske borde jag skriva på något av de andra projekten i stället? På ett sätt vore det ju givetvis roligare att skriva helt nytt än att skapa kaos och förvirring i ett redan existerande utkast och sen försöka lappa och laga ihop det. Det är så mycket som ska ändras och nästan varje person ska byta inställning till det mesta… och jag vet inte riktigt hur jag ska få ihop det.

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *