Hoppa till innehåll

Besök från Oskarshamn

I helgen har vi haft besök av Tomas, Karolina och lille Hugo. Det var roligt att få en liten försmak på tvååring och se hur ofantligt dåligt barnsäkrat vi har det här hemma (roligt eftersom han trots allt inte lyckades göra illa sig). Lite jobb kvar där, helt klart… Jag ställde in projektorn i garderoben, för det första han gjorde var givetvis att springa in i det lilla lätta bordet som projektorn temporärt står på. Sen gick vi ner till köket och han rusade fram och drog ut knivlådan…

Jag lyckades bli sjuk lagom till detta, dålig timing som jag har. Hade dunderont i halsen och örat hela helgen, men nu är det mycket bättre. Hoppas att Ava får hålla sig frisk ett tag till…

Nu vaknar hon visst där uppe, så jag får nöja mig med skrivandet för tillfället (hinner aldrig riktigt skriva allt jag tänkt…).

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *