Matberedare med mixer beställd!

Nu har vi beställt en Bosch MCM55122. Ja, en matberedare + mixer alltså. Här är den:

Hoppas nu att den blir bra! Vi tog en billig (695 kr) efter att ha surfat runt en stund och inte egentligen lyckats ta reda på särskilt mycket om någon modell alls. En chansning, med andra ord. Tycker alltid det är så dålig info om såna här produkter. Lyckades t.ex. inte hitta några måttangivelser, så vi kunde inte kolla att den får plats på något lämpligt ställe i köket.

Nu ska här mixas barnmat så det stänker om det, snart i alla fall! På lördag planerar vi att ge Ava hennes första potatis.

En kommentar

  1. Har en liknande matberedare+ mixer, fast annat märke. Har använt den mycket. dock inte till barnmat. Tycker stavmixer funkar mycket bättre till barnmat, typ puréer och sånt. Men jag tror inte ni blir missnöjda. Jag gör allt från pizza-/pajdeg till att riva morötter i min eller varför inte skiva potatis till potatisgratäng.

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.