Hoppa till innehåll

Gardiner i sovrummet

Nu har jag köpt ett par panelgardiner till sovrummet. På Tradera, givetvis, var annars? De har suttit uppe väldigt provisoriskt ett tag nu innan jag slutgiltigt bestämmer om de ska behållas eller inte (och hinner ta itu med att fixa dem…). Ostrukna, oupplagda och utan panelhållare – de hänger vikta över stången och fastsatta med nålar.

Nya gardiner, provisoriskt uppsatta

Gardinerna närmare

De är väl inte roligast i världshistorien, men tanken var att de skulle vara diskreta och smälta in i rummets naturnära färger. Sen kan man ju använda roliga sängkläder som färgklick i stället. Jag ville i alla fall inte ha alltför mycket färg på gardinerna som skulle kunna riskera att inte matcha lakanen.

Nu blev det lite bladtema i sovrummet, eftersom det är blad på både lakan och gardiner…

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *