Allum med besvärligt barn…

Igår åkte jag till Allum en sväng och fick uppleva det jag gått och väntat på, men hittills varit lyckligt förskonad från: att vara på stan med otröstlig bäbis! Hon ville inte alls vara med och köpa lampor m.m. på Clas Ohlson utan skrek så att jag blev tvungen att gå till amningsrummet med henne. Där gick det bra att byta blöja och följa med mig på toa, men äta ville hon prompt icke. Så det sattes igång att skrika igen en stund innan jag vågade mig bort till Classe igen där jag lämnat en kundkorg med prylar som faktiskt stod kvar… Och givetvis skrek hon igen. Till saken hör också att amningsrummet och Classe ligger i varsin ände av det stora köpcentret, så det blev ett fasligt knatande. Nåja, till slut somnade hon faktiskt i alla fall och jag åkte hem med henne, en smula spak. Och inte lyckades jag handla allt jag ville ha från Classe heller, somligt fanns inte och annat var för stort för att jag skulle kunna få med mig tillräckligt många.

Nu har jag i alla fall fått testa Allums amningsrum! Det var fint, mycket fräschare än det på Åhléns i Nordstan. Fast lite konstigt också. Toaletten var pytteliten utan plats för vagn och knappt plats för att lägga bäbis på golvet heller. Jag gjorde i alla fall det sistnämnda, snodde med mig en av deras skötbäddar in och lade på golvet. Eller menar de att jag borde ha lämnat henne utanför? Kalla mig nojig den som vill, men jag vill ha ständig uppsikt och finnas där om hon skulle börja skrika.

2 kommentarer

  1. Äsch, hon var nog bara besviken över att inte få ha sina eminenta classe-olle-barnvakter :)

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *