Utökad IKEA-order

Jag har kompletterat vår IKEA-order med en EXPEDIT till Ava. Köpte även fyra LEKMAN att ha i (två röda och två transparenta, blå kan man inte handla hemifrån…). Vi behöver verkligen förvaring i Avas rum, så det ska bli skönt. Jag frågade även om det möjligtvis gick att köpa ett skötbord också, men det gick inte. Gillar inte IKEAs koncept att bara erbjuda vissa grejer i Handla Hemma-tjänsten. Det är ju bara för att man ska tvingas åka till varuhuset och plocka på sig en massa annat också, men för oss är det ju ett jäkla projekt att handla något så stort som ett skötbord, så det blir väl ingenting i stället.

Nåja. Planen är hur som helst att flytta upp mitt datorbord till Avas rum och ha skötbädden på det i stället, eftersom det är mycket större än byrån. Återstår bara att se hur vi ska få plats med allt i hennes pyttelilla rum…

Preliminärt leveransdatum flyttades fram en dag till 9 april i och med detta.

2 kommentarer

  1. Ser fram emot att se bilder sen!

    IKEAs hemkörning är guld värd om man ska handla mycket och har ett varuhus hyffsat nära men saknar egen bil! Vi köpte en massa grejer när vi flyttade till stan, betalade som vanligt i kassan och sen gick man bara och lämnade allt på vagnen i utkörningsdisken och dagen efter levererades allt UPP och IN i lägenheten. Tror att vi betalade 300-400 kr och det var det absolut värt jämfört med att hyra bil och släp… Dåligt ändå att de inte har allt som “handla hemma”-varor, här i Norrland är det ju långt mellan varuhusen.

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *